Nadal: horari de Nadal

By | Sin categoría | No Comments

Due to COVID restrictions, there may be a longer than usual waiting time at Llet Crua. To avoid that, you can place your cheese order online (with a minimum of 24 hours in advance) and come to pick it up at noon (from 2:00 p.m. to 4:00 p.m.) on December 22, 23 or 24.

Read More

Per què us dieu llet crua?

By | Sin categoría | No Comments

La llet crua és llet sense pasteuritzar. Malgrat que les autoritats sanitàries no recomanen beure la llet sense pasteuritzar, aquestes mateixes autoritats (i anys d’història alimentària) diuen que la llet crua -si està ben tractada- pot servir per a fer formatges i -de fet- és una millor opció.

Read More

Nadal: horari de Nadal

By | Sin categoría | No Comments

Due to COVID restrictions, there may be a longer than usual waiting time at Llet Crua. To avoid that, you can place your cheese order online (with a minimum of 24 hours in advance) and come to pick it up at noon (from 2:00 p.m. to 4:00 p.m.) on December 22, 23 or 24.

Read More

Per què us dieu llet crua?

By | Sin categoría | No Comments

La llet crua és llet sense pasteuritzar. Malgrat que les autoritats sanitàries no recomanen beure la llet sense pasteuritzar, aquestes mateixes autoritats (i anys d’història alimentària) diuen que la llet crua -si està ben tractada- pot servir per a fer formatges i -de fet- és una millor opció.

Read More

Nadal: horari de Nadal

By | Sin categoría | No Comments

Due to COVID restrictions, there may be a longer than usual waiting time at Llet Crua. To avoid that, you can place your cheese order online (with a minimum of 24 hours in advance) and come to pick it up at noon (from 2:00 p.m. to 4:00 p.m.) on December 22, 23 or 24.

Read More

Per què us dieu llet crua?

By | Sin categoría | No Comments

La llet crua és llet sense pasteuritzar. Malgrat que les autoritats sanitàries no recomanen beure la llet sense pasteuritzar, aquestes mateixes autoritats (i anys d’història alimentària) diuen que la llet crua -si està ben tractada- pot servir per a fer formatges i -de fet- és una millor opció.

Read More