POLÍTICA DE PRIVACITAT

Responsable del fitxer

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals, amb les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu ala protecció de les persones físiques (RGDP), així com la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), t’informem de que:

Si proporciones les teves dades personals a través del lloc web (per exemple, quan emplenes el formulari de contacte, fas una reserva, t’inscrius a una activitat o et subscrius a la newsletter), s’incorporaran a un fitxer de Llet Crua S.L.

Recollida de dades

Únicament obtindrem les teves dades a través dels correus electrònics que ens remetis y els formularis de recollida de dades (per realitzar una reserva, inscriure’t a un activitat, subscriure’t a la Newsletter, demanar informació) en els que s’indica quins són els camps obligatoris. Si no emplenes aquests camps obligatoris, no serà possible processar la teva petició (fer la reserva, inscriure’t a l’activitat, subscriure’t a la Newsletter, rebre informació, etc.).

Usos i finalitats de les dades recollides

Únicament tractarem les teves dades personals amb les següents finalitats:

  • Respondre a consultes o sol·licituds d’informació.
  • Gestionar reserves.
  • Gestionar la teva inscripció a les activitats que sol·licitis.
  • Enviar-te la newsletter de Llet Crua per correu electrònic si t’hi has subscrit.
  • Interaccionar amb tu a les xarxes socials.

En cap cas cedirem les teves dades personals a altres empreses sense que prèviament ens hagis donat el teu consentiment exprés, informat i inequívoc.

Mesures de Seguretat

Hem adaptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i integritat de les teves dades personals, i per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

Exercici de drets

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i oposició al tractament, així com sol·licitar la portabilitat de les dades enviant una sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del teu DNI, NIE o passaport a info@lletcrua.cat.

Si estàs subscrit a la Newsletter i ja no vols rebre-la més, pots indicar-ho de diferents maneres: fent clic a l’enllaç “donar-se de baixa” que trobaràs al peu de cada correu o enviant un email a info@lletcrua.cat. sol·licitant la baixa.

Legitimació del tractament

El tractament de dades que realitza Llet Crua S.L. està legitimat amb el consentiment que has donat en el moment de proporcionar les teves dades i es regirà pels principis de licitud, lleialtat i transparència, minimització de dades, limitació del termini de conservació, principi d’integritat i confidencialitat.

Revocació del consentiment

El consentiment donat, tant pel tractament com per la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Llet Crua S.L. en els termes establerts en aquesta Política per l’exercici dels drets dels titulars de les dades personals. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Versió

Última revisió de la política de privacitat: 20 de novembre de 2019.

POLÍTICA DE COOKIES

Què són les cookies?

Una cookie és un fitxer que es descarrega  al teu ordinador quan accedeixes a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar la informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera que s’utilitzi l’equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l’usuari.

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

Cookies pròpies: cookies de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al blog siguin humans i no aplicacions automatitzades que propaguen spam.

Cookies de tercers:

  • Cookies d’anàlisi: Són les que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar els usuaris i així realitzar la mesura i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del nostre lloc web. S’analitza la teva navegació al nostre lloc web per tal de millorar l’oferta de serveis que t’oferim. Aquest lloc web fa servir Google Analytics amb aquesta finalitat. Pots obtenir més informació en aquest enllaç.
  • Cookie de cookies: s’utilitzen perquè el lloc web recordi les teves preferències sobre cookies.
  • Cookies de login i compra.

Revocació del consentiment: Com s’eliminen i/o desactiven les cookies?

Pots consultar quines cookies has autoritzat, així com permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al teu ordinador.

Informació sobre gestió de cookies a Google Chrome 

Informació sobre gestió de cookies a Safari

Informació sobre gestió de cookies a Internet Explorer

Informació sobre gestió de cookies a Opera

La eliminació del teu navegador de las cookies que fe servir, suposarà la revocació del consentiment necessari pel seu ús. Quan tornis a visitar el  nostre lloc web, et tornarem a preguntar si ens autoritzes a tornar a utilitzar-les.

Renovació del consentiment

D’acord amb el Reglament (EU) General de Protecció de Dades, el consentiment per l’ús de les cookies haurà de renovar-se cada 12 mesos, a contar des de la primera visita de l’usuari al lloc web. Per aquest motiu, cada 12 mesos, tornarem a preguntar-te sobre l’ús de cookies quan visites el nostre lloc web.

Bodybuilding and fitness in plaza huincul and rinc order levitra sergio oliva: 12 things you should know about this bodybuilding monster.